23.8 C
Pals
Dimecres, 4 octubre 2023
- Publicitat -

Eduard Gaviña: “Teníem moltes ganes de posar la nostra 40a carrossa al carrer, n’estem molt contents i orgullosos”

Les colles carrossaires de Palafrugell es mostren contentes i orgulloses del Carroussel de la Costa Brava, que es va celebrar aquest passat cap de setmana. Així ens ho va explicar Eduard Gaviña, membre de la colla Garnatxa, al Supermatí.

La Colla Garnatxa, amb la seva carrossa Currum Proelium, van guanyar en la categoria de carrosses inèdites i també el trofeu honorífic Carnaval de Carnavals. A més, també es van endur la millor comparsa i millors efectes especials. Eduard Gaviña ens va explicar com es van sentir en rebre tots aquests premis en una edició tan especial, després de dos anys sense poder-se celebrar.

Tot i l’èxit de públic, amb més de 20.000 persones seguint el Carroussel el diumenge, l’aturada causada per la covid-19 es va fer notar entre les colles. Gaviña ens explicava com, aquest any, han sigut una trentena de persones menys a la colla Garnatxa. A més, explica que també hi ha el repte de buscar relleu generacional per a les carrosses, per tal que no es perdi la tradició.

Així doncs, com explicava Eduard Gaviña, les colles segueixen buscant persones joves disposades a entrar en el món de les carroses, amb l’objectiu que es puguin seguir celebrant Carroussels com el d’aquest any. 

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios