20.5 C
Pals
Dijous, 7 juliol 2022
- Publicitat -

Educació preveu suprimir una plaça de professora a Albons

L’AMPA i l’Ajuntament es posicionen en contra d’aquesta decisió

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’AMPA, associació de mares i pares d’alumnes de l’escola pública La Branca d’Albons, desaprova la supressió d’una plaça de professora prevista pel departament d’Educació. Es tracta d’una persona amb molta antiguitat i és un dels pilars de l’escola. La decisió presa per Educació ha estat per complir amb les ràtios ja que les inscripcions per l’any vinent han baixat de 69 a 62 alumnes. I el mateix podria passar al poble veí Bellcaire ja que el nombre de preinscrits ha baixat de 62 a 52.

Per evitar-ho, els alcaldes d’aquests municipis, juntament amb el d’Ullà han demanat reunir-se amb el director territorial d’Educació, Martí Fonalleras.

L’alcalde d’Albons, Joan Hostench, argumenta que, malgrat el compliment estricte de ràtios, una de les conseqüències del coronavirus podria ser el desdoblament de grups i, per tant, la necessitat de contractar personal extra. Així, estima que la millor decisió seria mantenir la mestra i no contractar personal nou. Afegeixen que, a més, encara pot créixer el nombre d’inscripcions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La biblioteca de Palamós surt al carrer les tardes d’estiu amb l’activitat Biblioplaça

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós organitza, un any més, l’activitat Biblioplaça, promoguda pel Servei de Biblioteques...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -