28.5 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

El Barcelona Beach Festival, sense llicència el dia abans de començar

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Barcelona Beach Festival no té la llicència per obrir les seves portes aquest dissabte a Sant Adrià de Besòs. L’Ajuntament els hi ha denegat la llicència per la falta de documentació imprescidible. En el comunicat expliquen que la promotora del festival, Live Nation, va presentar la documentació fora dels terminis establerts. La llei establia que ho havien de fer 15 dies hàbils abans de l’inici del festival, el 10 de juny, mentre que semblaria que ho van fer el 22 de juny. Segons explica l’ajuntament en el comunicat, el BFF no té l’informe preceptiu i vinculant de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat. Sense aquest paper, Sant Adrià assegura que no li pot donar la llicència.

El BBF s’ha de celebrar aquest dissabte 2 de juliol a la zona de la platja del Fòrum, després de dues edicions on per culpa de la Covid no s’han pogut dur a terme.

 

L’entrada El Barcelona Beach Festival, sense llicència el dia abans de començar ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Castell Gala Dalí de Púbol, l’habitació pròpia de Gala

Entrar al Castell de Púbol és endinsar-se a l'escenari, congelat, d'alguns instants de les vides de Gala Dalí i Salvador Dalí. Durant la visita, te'ls pots imaginar a les sales d'estar, a la cuina o a passejant pels jardins. Sobretot a Gala, ja que el Castell era "la seva habitació pròpia", el seu espai de solitud i reflexió.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -