20.5 C
Pals
Divendres, Setembre 20, 2019
  • Notícies

El barri del Convent de la Bisbal inicia un taller infantil d’acompanyament a l’estudi

El projecte comunitari ja es va implementar el curs anterior i va obtenir resultats satisfactoris

El més llegit

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Turisme, allò que fan els altres.

Un estiu més hem llegit i escoltat com desenfeinats experts en no res, doctorats en la teoria de la conspiració, han pontificat sobre la malignitat de l’activitat turística a la Costa Brava.

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

Presentació de “Parant Taula” al Terracotta Museu de la Bisbal

La iniciativa uneix 20 ceramistes de la Bisbal amb els restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet i és un interessant maridatge entre la ceràmica de la Bisbal i la cuina del Baix Empordà

L’Àrea d’Acció Social i Ciutadania i l’Associació de veïnes i veïns del barri del Convent de la Bisbal de l’Empordà han iniciat novament el taller d’acompanyament a l’estudi per a infants i joves de 5è i 6è de primària i de 1r d’ESO residents al barri i escolaritzats a centres educatius del municipi. El projecte comunitari, iniciat l’octubre passat, ja es va implementar el curs anterior i va obtenir resultats satisfactoris.

Les trobades es duran a terme al local social de la Talaia de la Bisbal cada dimarts a la tarda, de les 16.30 h a les 19 h. Es distribuirà en tres franges horàries: una d’acollida, una segona amb un espai per acompanyar a infants i joves amb les tasques de l’escola, i, finalment, una tercera on es desenvoluparan tallers i activitats diverses vinculades al barri i al municipi.

La iniciativa està enfocada des d’una perspectiva comunitària orientada a afavorir i garantir la inclusió social, la igualtat d’oportunitats, la cohesió i la convivència ciutadana. És per això que la implicació i la participació de veïns i veïnes del barri del Convent i de la resta del municipi és imprescindible. En aquest sentit s’ha fet una crida convidar a totes aquelles persones que puguin estar interessades a participar-hi i fer més enriquidor el projecte aportant suport i experiències en temes artístics, culinaris, esportius, informàtics, culturals, etc.

 

Últimes notícies

audio

What Can I do about it?

Un company advocat anglès amb discapacitat, John Horan, en una presentació seva sobre la participació de les persones amb discapacitat en els procediments judicials, ha descrit la seva lluita pels drets de les persones amb discapacitat com una lluita constant, decebedora a vegades.

Cap de setmana inestable. Dissabte hi ha perill de fortes tempestes

Divendres el temps comença a canviar amb cel variable i més nuvolositat al final del dia. Dissabte serà una jornada plujosa, on les tempestes poden ser intenses, i diumenge el pas d'un front portarà una devallada del termòmetre amb temps insegur.
audio

Ningú no és perfecte – 19 setembre 2019

Aquesta setmana al programa de cinema i sèries d'ha parlat de Stranger Things! Si t'ho has perdut ho pots escoltar al nostre web!

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

L’Ajuntament de Verges denuncia un abocament descontrolat d’amiant a Mas Peixet

L'Ajuntament de Verges ha denunciat, a través de Facebook, l'abocament descontrolat d'amiant al costat d'una pista de terra de la zona del Mas Peixet

Més notícies