21.1 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

El barri del Convent de la Bisbal inicia un taller infantil d’acompanyament a l’estudi

El projecte comunitari ja es va implementar el curs anterior i va obtenir resultats satisfactoris

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Àrea d’Acció Social i Ciutadania i l’Associació de veïnes i veïns del barri del Convent de la Bisbal de l’Empordà han iniciat novament el taller d’acompanyament a l’estudi per a infants i joves de 5è i 6è de primària i de 1r d’ESO residents al barri i escolaritzats a centres educatius del municipi. El projecte comunitari, iniciat l’octubre passat, ja es va implementar el curs anterior i va obtenir resultats satisfactoris.

Les trobades es duran a terme al local social de la Talaia de la Bisbal cada dimarts a la tarda, de les 16.30 h a les 19 h. Es distribuirà en tres franges horàries: una d’acollida, una segona amb un espai per acompanyar a infants i joves amb les tasques de l’escola, i, finalment, una tercera on es desenvoluparan tallers i activitats diverses vinculades al barri i al municipi.

La iniciativa està enfocada des d’una perspectiva comunitària orientada a afavorir i garantir la inclusió social, la igualtat d’oportunitats, la cohesió i la convivència ciutadana. És per això que la implicació i la participació de veïns i veïnes del barri del Convent i de la resta del municipi és imprescindible. En aquest sentit s’ha fet una crida convidar a totes aquelles persones que puguin estar interessades a participar-hi i fer més enriquidor el projecte aportant suport i experiències en temes artístics, culinaris, esportius, informàtics, culturals, etc.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -