23.9 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

El Campus Jove de Palamós celebra el seu 20è aniversari

En la celebració d'aquest vintè aniversari, que té totes les places exhaurides, uns 50 joves d'entre 14 i 18 anys, podran gaudir de diverses activitats esportives, en contacte amb la natura i formatives. Tot això, es combinarà amb un curs de premonitors

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dilluns 8 de juliol va començar la 20a edició del Campus Jove de Palamós que es farà fins al 2 d’agost a les instal·lacions de l’Aula d’Aprenentatge (les antigues instal·lacions de l’escola Vila-romà). L’activitat l’impulsa el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i el gestionen els formadors i monitors de l’Escola d’educadors en el lleure, l’Empordà.

En la celebració d’aquest vintè aniversari, que té totes les places exhaurides, uns 50 joves d’entre 14 i 18 anys, podran gaudir de diverses activitats esportives, en contacte amb la natura i formatives. Tot això, es combinarà amb un curs de premonitors.

El curs de Pre-Monitors/es té dos nivells en funció de l’edat dels participants, Pre-1 d’entre 14 i 16 anys, i Pre-2 dels 16 als 18 anys. Pel que fa a les activitats que es programen durant les quatre setmanes consecutives que té de durada aquest curs, es destaquen les realitzades a l’aire lliure, amb excursions en bicicleta, iniciació al senderisme, o bé la pràctica del caiac. També es treballen els jocs, els tallers i les dinàmiques de grup, entre altres activitats d’educació en el lleure.

Tota aquesta formació gira entorn del treball en la programació i l’organització d’activitats de lleure. Això, permet una visió àmplia i anticipada en aquest camp, per als joves que posteriorment vulguin aconseguir el títol de monitors i monitores d’educació en el lleure, un curs que en aquest cas és adreçat a joves a partir de 18 anys i que també es pot cursar a Palamós.

20 anys de formació i lleure

Des de la seva creació el 2004, el Campus Jove de Palamós ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós per oferir un servei educatiu de qualitat als joves del municipi. El professorat de l’Escola l’Empordà, format per professionals experimentats i apassionats per l’educació en el lleure, està en constant actualització per garantir la millor formació possible als alumnes.

Amb aquest objectiu s’aposta fermament per la creativitat i la innovació com a claus per a l’èxit en el món de l’educació en el lleure. Per això, la formació se centra en el desenvolupament d’aquestes habilitats, preparant els alumnes per afrontar els reptes del futur i oferir les millors activitats als infants i joves.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Gregory Porter, un bri de llum a l’escenari de Porta Ferrada

Tal com va dir just començar el concert el mateix protagonista de la nit, el port de Sant Feliu...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -