5.4 C
Pals
Diumenge, 27 novembre 2022
- Publicitat -

El castell de Calonge acull dues exposicions d’art d’Emili Armengol i pintors de la Llombardia

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El castell de Calonge serà l’escenari on aquest divendres 2 d’agost es durà a terme la inauguració de dues exposicions d’art, una de l’escultor Emili Armengol i una altra de pintors de la Llombardia. Tot plegat tindrà lloc a partir de les set de la tarda. Fins a un conjunt de més de 50 peces que mostren l’art que vol plasmar Armengol es podran visitar al Castell. La mostra fa un recorregut per la seva àmplia i dilatada trajectòria, de més de 50 anys d’artista. L’exposició porta per títol “Nedar, flotar, navegar”.

Emili Armengol (1943) és un escultor de projecció internacional i que ha rebut la distinció de la Creu de Sant Jordi l’any 2016. Els seus treballs han arribat a països com els Estats Units, el Regne Unit, França, Alemanya, Itàlia, Dinamarca, Bèlgica o el Japó. La qualitat de les seves composicions l’han dut a realitzar més d’una setantena d’exposicions individuals i ha superat el centenar d’exposicions col·lectives. Una de les seves marques diferencials és que treballa amb metalls i mostra una gran preocupació i predilecció per la generació de figures marítimes a partir d’aquests materials, ja que una de les seves passions és la pesca.

En el marc de la política de museïtzació del castell, aquest s’impulsa amb l’arribada de treballs provinents d’altres països, com és el cas d’Itàlia. Enguany, vuit pintors portaran algunes de les seves obres per ser exposades en aquest espai. A més, s’hi podran observar una gran varietat d’estils per la pluralitat de gustos i temàtiques que toquen els artistes Cristiano Plicato, Giancarlo Curone, Jean Pierre Stretti, Laura Frigerio, Luigi Franco, Luigi Profeta, Maria Berna Cecchin i Michele Sliepcevich. En total, hi haurà al voltant de 30 quadres.

Les exposicions romandran obertes cada dia de 18 a 21 h fins a l’11 de setembre, tret dels dilluns.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -