21.8 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

El Club de la Feina de Begur atén prop d’un centenar d’usuaris durant el primer mig any de funcionament

Durant els primers sis mesos de servei s’han fet 175 sessions individuals i una desena d’accions formatives; consolidant-se com una eina de referència al municipi per als demandants d’ocupació.  

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest segon trimestre de l’any s’han complert els primers sis mesos de funcionament del Club de la Feina de Begur, el nou servei d’assessorament i orientació impulsat per l’Ajuntament de Begur amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral, apropar els usuaris a la realitat del mercat laboral, i millorar les oportunitats d’ocupació dels veïns i veïnes.

privat:-el-club-de-la-feina-de-begur-aten-prop-d’un-centenar-d’usuaris-durant-el-primer-mig-any-de-funcionamentEl servei -que es va posar en marxa al novembre de 2020- facilita els recursos personals i materials necessaris per poder dur a terme una recerca activa de feina. L’atenció és individual i personalitzada, procurant l’adaptació a les necessitats de cada persona, i va adreçada a diferents col·lectius:

. Persones aturades en general, amb especial èmfasi sobre aquelles que tenen dificultats d’inserció per edat, formació, experiència…

. Grups derivats de serveis municipals, especialment de Serveis Socials; de serveis d’ocupació com l’Oficina de Treball de la Bisbal d’Empordà; i l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Empordà.

. Persones que estan ocupades, però que cerquen un canvi de feina o una millora laboral.

Així, durant aquestes primers mesos de funcionament ja s’han fet 175 sessions individuals i s’han atès un total de 93 persones de forma presencial o telemàticament. A totes elles se’ls ha facilitat orientació i informació en relació a la demanda d’ocupació i se’ls ha ofert assessorament sobre demandes concretes vinculades a la recerca de feina i a la millora del seu perfil, a través d’altres recursos. També s’està realitzant una actualització dels perfils com a demandants d’ocupació que hi havia inscrits al Club de la Feina, per tal de poder disposar d’una fotografia actual dels diferents perfils inscrits i així desenvolupar formacions, tallers, etc. adreçats a aquestes persones.

Durant aquest 2021, a més, s’han fet tres accions formatives a Begur en el marc del projecte “Ubicat” i set formacions més de forma telemàtica o a altres municipis de la comarca on hi ha col·laborat el Club de la Feina de Begur.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’infortuni d’una ensopegada priva Mechaal de les medalles

L'atleta palamosí, que arribava a la final dels 1500 metres amb tota l'ambició de quedar entre els tres primers, va protagonitzar una remuntada en cursa que malauradament no va obtenir premi
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -