7.4 C
Pals
Dimarts, 13 abril 2021
- Publicitat -

El Consell Comarcal garantirà el dinar del menjador escolar als alumnes que s’hagin de confinar

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Consell Comarcal del Baix Empordà posarà en marxa properament un pla d’actuació per garantir que els alumnes amb beca de menjador que s’hagin de confinar puguin endur-se el dinar del menú escolar a casa. També s’ha inclòs la possibilitat de servir el menú als usuaris habituals no becats.

Si la família ho demana, el dinar es podrà recollir a l’escola i consistiria en el mateix menú servit al menjador escolar el dia en qüestió, format per un primer plat, un segon plat, amanida, pa i postres. Això, és clar, sense que suposi cap cost extra per a la família.

Des del Consell Comarcal expliquen que els aliments s’entregaran envasats en safates termosegellades. A més, els envasos aniran etiquetats amb tota la informació allimentària de cada plat: al·lèrgens, data d’elaboració, número de lot i condicions de conservació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Jordi Colomí, sobre el parc eòlic: “No estem en contra de les renovables, però sí de les macroestructures d’aquest tipus”

L'Alcalde de Torroella de Montgrí també ha destacat l'esforç de recuperació i patromini del territori que es fa des del municipi i moltes entitats.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -