10.8 C
Pals
Dilluns, 18 gener 2021

El Consell Comarcal garantirà el dinar del menjador escolar als alumnes que s’hagin de confinar

El més llegit

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

1.568 vacunats contra el coronavirus al Baix Empordà mentre les dades s’estabilitzen

Sembla clar que amb l'empitjorament de les dades a Catalunya (i també a Espanya) ja es pot parlar de tercera onada. Però, quin és l'impacte del coronavirus al Baix Empordà ara mateix, quan fa una setmana que s'ha reprès l'activitat laboral i escolar després de les vacances de Nadal?

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

La Bisbal denuncia més de vint sabotatges als parquímetres de la vila

L'alcalde, Enric Marquès, defensa passar la gestió a una empresa privada per tal de "millorar el servei"
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix Empordà posarà en marxa properament un pla d’actuació per garantir que els alumnes amb beca de menjador que s’hagin de confinar puguin endur-se el dinar del menú escolar a casa. També s’ha inclòs la possibilitat de servir el menú als usuaris habituals no becats.

Si la família ho demana, el dinar es podrà recollir a l’escola i consistiria en el mateix menú servit al menjador escolar el dia en qüestió, format per un primer plat, un segon plat, amanida, pa i postres. Això, és clar, sense que suposi cap cost extra per a la família.

Des del Consell Comarcal expliquen que els aliments s’entregaran envasats en safates termosegellades. A més, els envasos aniran etiquetats amb tota la informació allimentària de cada plat: al·lèrgens, data d’elaboració, número de lot i condicions de conservació.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies