17.5 C
Pals
Dijous, 28 setembre 2023
- Publicitat -

El Consell Comarcal organitza un acte festiu i institucional per celebrar el Dia de l’Orgull LGTBIQA+

Des del Servei d'Atenció Integral (SAI) del Baix Empordà s’organitza un acte per commemorar el dia de l'Orgull

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El proper dijous 29 de juny, se celebrarà un esdeveniment festiu i institucional per commemorar el Dia de l’Orgull LGTBIQA+. Enguany, la localitat triada per acollir l’acte és Palamós.

L’acte està organitzat pel Servei d’Atenció Integral LGBTI+ del Baix Empordà, en col·laboració amb l’entitat EmpoRderats i l’Ajuntament de Palamós. Es preveu que compti amb una gran assistència, ja que és l’acte oficial de la demarcació de Girona, convocat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

El pròxim dijous 29 a partir de les 19:00h, al Passeig Marítim, es durà a terme la Lectura del Manifest amb la participació de representants institucionals de l’Ajuntament de Palamós i de la Generalitat de Catalunya. A continuació, hi haurà actuacions musicals. La cloenda de l’acte anirà a càrrec de Tània Verge, consellera d’Igualtat i Feministes de la Generalitat de Catalunya. 

L’ens comarcal vol tenir un paper rellevant respecte el col·lectiu LGTBIQA+, tant en la visibilització del col·lectiu com al rebuig absolut a qualsevol acte de violència verbal, física o de discriminació.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Temps assolellat i ambient diürn calorós

Sense novetats a la previsió un dia més continua l'estabilitat meteorològica amb predomini del temps assolellat, matí fresc i ambient càlid o calorós durant el dia.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -