12.4 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix Empordà i el Consorci de les Vies Verdes de Girona signen un conveni per a l’accessibilitat turística

La iniciativa s’inclou en el marc del Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir dijous, es va presentar a Santa Cristina d’Aro el conveni de col·laboració en matèria d’accessibilitat turística entre el Consell Comarcal de Baix Empordà i el Consorci de les Vies Verdes de Girona. Ambdues entitats consideren prioritari promoure l’accessibilitat turística i ho faran a través del Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà.

A la presentació hi van assistir, el president del Consorci, Eduard Llorà; el vicepresident primer i conseller comarcal de Turisme, Xavier Dilmé; l’alcaldessa de Santa Cristina d’Aro, Mª Lourdes Fuentes i la regidora de Turisme del municipi, Sílvia Fonoll.

Aquest conveni preveu que el Consell Comarcal inclogui les rutes que transcorren al Baix Empordà i que hagin superat la visita de validació a la difusió establerta pel Pla d’Accessibilitat. A més, el Consell haurà de difondre el servei de bicicletes adaptades a les entitats del territori que ho sol·licitin. Pel que fa al Consorci de les Vies Verdes de Girona, participarà en el Pla d’Accessibilitat Turística i farà difusió de la oferta turística per a tothom mitjançant els seus canals de difusió. Conjuntament, ambdós es comprometen a realitzar accions de sensibilització i a organitzar anualment una activitat inclusiva per fomentar l’accessibilitat turística a la comarca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Govern s’obre a revisar la taxa turística

N'ha parlat la Consellera d'Economia, Natàlia Mas, en la seva intervenció en la recent Tribuna de la Fundació Jordi Comas Matamala.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -