13.7 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

El coronavirus provoca els primers concerts cancel·lats

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El coronavirus està afectant bona part del planeta i tard o d’hora també havia de provocar les primeres cancel·lacions de gires mundials. Entre els primers artistes o grups que han ajornat o cancel·lat els seus concerts estan els Green Day que havien de començar el 8 de març la seva gira asiàtica a Singapur i han decidit ajornar els concerts per la seva preocupació per la salut en els viatges. Afegeixen que esperen donar noves dates ben aviat. La gira continuarà el 24 de maig a Moscou i curiosament passarà per Milà, una de les zones més afectades del continent europeu.

Uns altres que també han suspès els concerts són The National que actuaven els dies 17 i 18 de març a Tòquio i finalment han decidit cancel·lar els directes i desitgen poder tornar en el futur.

Les estrelles mundials de K-Pop BTS també van decidir cancel·lar els primers concerts de la seva gira mundial que havien de tenir lloc a Seúl els dies 11,12,18 i 19 d’abril.

I a tots aquests noms s’hi afegeixen Foals, Mabel, Stormzy o Sam Fender.

Veurem quina serà l’evolució del virus, però països com França ja han limitat els actes amb més de 5000 persones en llocs tancats.

L’entrada El coronavirus provoca els primers concerts cancel·lats ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell posa en una marxa una app per rebre avisos amb un botó d’emergència amb geolocalització

També té un servei d’alerta preventiva que permet a l'usuari deixar un avís quan marxa de casa o surt de festa.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -