13.2 C
Dimecres, 17 abril 2024

El Costa Brava continua sense aturar la seva mala ratxa

El resultat advers contra el Sevilla Atlètic (2-1) deixa el Costa Brava encara més enfonsat, consumant la quarta derrota seguida i la vuitena en els últims nou partits.

El Costa Brava no aixeca el cap, i continua enfonsat com a cuer de la classificació de 1ª Divisió Federació. Jugant al camp d’un rival directe com el Sevilla Atlètic, de qui es trobava a només 2 punts abans del partit, els gironins han tornat a perdre (2-1). I això que aquesta vegada s’havien adelantat al marcador. Era el minut 14 quan els sevillans encaixaven un gol en pròpia porteria que establia el 0-1. Un resultat inesperat per al Costa Brava, però que malauradament no ha sabut gestionar durant la resta del matx. De fet, l’alegria ha durat ben poc ja que als 23 minuts Juanlu aconseguia empatar per als locals. 1-1 al descans.

En el segon temps, els gironins ho han intentat però sense acostar-se a la porteria local amb gaire perill. En canvi, el Sevilla Atlètic ha aprofitat la primera ocasió clara que ha tingut per a fer pujar el 2-1 gràcies a un gol de Julen. El resultat ja seria definitiu, i deixa el Costa Brava encara més enfonsat consumant la quarta derrota seguida i la vuitena en els últims nou partits.

El viatge de les paraules 2×09 – El triangle del corall

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules recomanem alguns llibres per Sant Jordi. Ens hi ajuda la...