12.2 C
Dijous, 18 abril 2024

El Costa Brava, pràcticament condemnat al descens

Les opcions de salvació s’esvaeixen, gairebé de forma definitiva, per a un Costa Brava que ha lluitat però no ha pogut frenar el Cornellà.

El 2 a 0 final s’ha gestat sobretot en la segona part, ja que en la primera els gironins han tingut la iniciativa i haurien pogut avançar-se en el marcador.

Nuha ha tingut una gran oportunitat, salvada pel porter Lucas Anacker, i Sergio Gil també ho ha provat sense encert.

Els locals han estat inferiors durant els primers 45 minuts, però han aconseguit mantenir la seva porteria a zero. En la represa, el guió ha canviat completament. Al minut 49 es produiria l’expulsió de Perone, fet que ha esperonat el Cornellà.

Mica en mica, els barcelonins han anat generant perill fins que al minut 79 Gil Muntadas ha marcat el primer gol. Per acabar-ho d’arrodonir, Chiki faria el 2 a 0 que sentenciava el duel, sis minuts més tard.

Quan queden deu jornades per disputar, el Costa Brava té ja virtualment la salvació fora del seu abast.

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals.