9.3 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

El CSIF denuncia l’Ajuntament de Palamós per l’ús de cotxes patrulla per a ús privat, per part de polítics

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha emès un comunicat públic en el qual reprova les presumptes males praxis del consistori

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha emès un comunicat públic en el qual reprova les presumptes males praxis del consistori.

El sindicat detalla que durant el mes d’abril passat van demanar d’obrir un expedient disciplinari contra el cap de la Policia Local de Palamós. En aquella petició parlaven d’un “desprestigi continuat al qual eren sotmesos el delegats d’aquest sindicat per part de l’esmentat funcionari”.

També relaten els fets succeïts amb un vehicle de la Policia Local sancionat per excés de velocitat a Platja d’Aro. Primer es va culpar del succés als agents de guàrdia, i segons el CSIF es va demostrar que l’acusació era falsa. Al fil d’això, es va preferir “pagar amb un recàrrec de 650 euros per una multa que era de 150. El total van ser 900 euros pagats per no identificar al veritable culpable dels fets”. Casualment, tal com també indiquen, aquell dia hi havia ple de la Diputació de Girona.

Al mateix temps, denuncien que s’estan obrint expedients disciplinaris als delegats del Sindicat (a criteri seu, per coaccionar-los i que no puguin dur a terme la seva tasca sindical). Parlen d'”abús d’autoritat i d’una possible prevaricació”.

Davant de la inacció de l’Ajuntament, ja que segons ells està encobrint uns fets molt greus (possible falsificació documental i d’altres), el CSIF ha acudit a la fiscalia de Girona per tal que investigui tot allò succeït, i que elevi la denúncia al jutjat per esclarir qui han estat els presumptes infractors, si ho creu convenient.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell posa en una marxa una app per rebre avisos amb un botó d’emergència amb geolocalització

També té un servei d’alerta preventiva que permet a l'usuari deixar un avís quan marxa de casa o surt de festa.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -