24.2 C
Pals
Dimarts, 16 juliol 2024
- Publicitat -

El disc “1016” de l’Alfred García es publicarà el 14 de desembre

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
El disc 1016 de l’Alfred García es publicarà el 14 de desembre

Alfred García ha donat la gran notícia als seus seguidors i és la data de publicació del seu esperat disc “1016”, que arribarà pocs dies abans de les festes de nadal, el 14 de desembre, fet que fa preveure que serà un dels discs més venuts durant aquelles setmanes.

Aquest anunci arriba després que el cantant català hagi posat en negre totes les seves xarxes socials abans de donar l’esperada notícia.

Des de feia setmanes hi havia molts rumors que apuntaven que aquesta seria la data de publicació i és que just aquella setmana comença en dia 10 i acaba en 16 i els divendres acostumen a ser els dies que es publiquen els discs, per tant el 14 de desembre semblava la data esperada per molts. I per si no n’hi hagués prou, el cantant va néixer un dia 14 (de març). El nom de 1016 com bé saben els seus seguidors és el que el va acompanyar durant els càstings per accedir a l’acadèmia d’OT 2017.

L’entrada El disc “1016” de l’Alfred García es publicarà el 14 de desembre ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La nova deixalleria de Palamós amplia el seu horari d’atenció al públic

A partir d'ara, aquest servei romandrà obert al públic fins a les 19 h els dimecres i dissabtes, augmentant en dues hores l'horari de la instal·lació en aquests dies, amb l'objectiu de fomentar un major ús de la deixalleria.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -