26.9 C
Pals
Dimecres, 28 juliol 2021
- Publicitat -

El Dr. Xavier Pérez és el nou gerent de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà des d’avui

Jordi Calsina deixarà el seu càrrec com a Gerent però continuarà a l’entitat fins a finals de febrer

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Des d’avui el Dr. Xavier Pérez i Berruezo és el nou gerent de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, i agafa el relleu de Jordi Calsina, que deixa el càrrec com a gerent però continuarà a l’entitat fins a finals de febrer.

L’entitat, gestionada per la Fundació Hospital de Palamós i el Consorci Assistencial del Baix Empordà, ha estat gestionada per Jordi Calsina gairebé 30 anys.

Pel que fa al nou gerent, Xavier Pérez (Barcelona, 1968), porta 23 anys a l’entitat: hi va entrar com a metge adjunt de l’Àrea Bàsica de Salut de Torroella de Montgrí. Fins ara ha estat coordinador de la Comissió de les direccions assistencials del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). També ha estat director  de les Àrees Bàsiques de Salut de Torroella de Montgrí (1997-2001) i Palafrugell  (2001-2004), director de la unitat mèdica (2004-2006) i director assistencial (2006-2018) de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Viral un cartell de prohibit aparcar a Calonge

Un cartell de prohibit aparcar a Calonge es fa viral després d'assegurar que aparcar en una zona de minusvàlids sense cap minusvalía no és cap "discapacitat"
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -