19.4 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

El Festival Clàssic Pals presenta la tercera edició amb 4 concerts d’artistes nacionals i internacionals

El festival d'enguany manté la programació lligada a la Schubertiada, que va iniciar-se en la passada edició

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Pals ha presentat aquets divendres el cartell de la tercera edició del Festival Clàssic Pals. Enguany, està previst que es facin 4 concerts amb artistes de renom del panorama nacional i internacional de la música clàssica a l’Església de Sant Pere de Pals. A més, el festival d’enguany manté la programació lligada a la Schubertiada, que va iniciar-se en la passada edició.

La inauguració del Festival d’enguany es farà l’11 d’agost a les 21 h amb l’espectacle líric teatral La mort de Violeta amb les veus de Laura Coll, Pepe Hannan, Xavi Vilalta, M. Àngels Puig, David Granato i Federico Figueroa. Aquest espectacle líric està lligat a la novel·la La Dama de les Camèlies i la òpera de La Traviata. Una proposta innovadora on es barreja la dramatúrgia i la música per acostar el públic poc acostumat a l’òpera als moments musicals més emblemàtics d’aquesta peça operística. Aquesta obra ja es va estrenar al Teatro Madrid.

El segon concert que acollirà el festival és el que està lligat a la Schubertiada, amb Adelphi Quartet, que es farà el 13 d’agost a les 21 h. Seran Maxime Michaluk, Esther Agustí, Adam Newman i Nepomuk Breun els encarregats de fer-nos gaudir d’aquest tastet de la Scubertiada. El tercer concert del Festival Clàssic Pals, que es farà el 18 d’agost a les 21 h, serà el concert de flauta i piano amb Elisabeth Franch i José Enrique Bagaría.

Finalment, la proposta de música clàssica acabarà amb el recital de piano impulsat per l’artista i directora del mateix festival, Emma Stratton, el 25 d’agost a les 21 h. El preu de les entrades oscil·la entre els 10 i els 15 euros, segons l’espectacle que es vulgui veure si es compren de manera prèvia.

El Festival Clàssic Pals està coorganitzat per l’Associació Cultural i l’Ajuntament de Pals. El president de l’Associació Cultural de Pals, Joan Baró, reconeix que durant els darrers anys s’està fent una millora en la qualitat dels concerts i, alhora, el festival va creixent.

La regidora de cultura de l’Ajuntament de Pals, Maria Martín, ha destacat la feina que fa l’Associació Cultural de Pals i veure que aquest festival “va creixent”. La directora del Festival, Emma Stratton, ha destacat també ha volgut remarcar la rellevància que ha tingut la música clàssica en un municipi com Pals.

El preu de les entrades oscil·la entre els 10 (dies 11, 18 i 25 d’agost) i els 15 euros (dia 13 d’agost), segons l’espectacle que es vulgui veure.

Cartell Festival Clàsssic Pals 2024
Cartell Festival Clàsssic Pals 2024

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lliuren les Banderes Blaves a 14 platges i 4 ports del Baix Empordà

Aquest guardó, que està reconegut a nivell internacional, s’atorga en 47 països dels cinc continents, i valora i premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les seves instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -