14.1 C
Pals
Dimarts, 13 abril 2021
- Publicitat -

El Filomena provoca una petita esllavissada al torrent d’en Planes del’Estartit

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El fort temporal que està afectant arreu delpaís ha causat el trencament d’un petit tram de mur del torrent d’en Planes, a la zona urbana de l’Estartit, al carrer Palangre. El punt esllavissat es troba al final d’un carreró sense sortida, i per seguretat, s’ha senyalitzat la zona.

L’altra incidència rellevant del temporal ha estat la gran quantitat de residus orgànics i inorgànics que s’han acumulat a les platges del municipi, especialment a l’entorn de la Gola. Aquesta situació, ja habitual en episodis torrencials, ha estat accentuada en aquesta ocasió. Cal destacar que aquestes restes al riu Ter se sumen a les dels darrers grans temporals, el Glória i el Sant Jordi.

En aquesta ocasió, el sector dels Griells i els Salats no han patit inundacions, a diferència  del torrent d’en Planes, al passeig marítim de l’Estartit, un punt habitual quan es produeixen temporals severs. Per evitar que hi entrés aigua de mar, abans del temporal es va tancar amb sorra la sortida del torrent i aquest matí, un cop ha baixat el nivell del mar, la brigada municipal ha procedit a tornar-lo a obrir.

Hem pogut parlar amb un dels testimonis visuals dels fets:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Esclat primaveral a Palafrugell

El groc del colze per tots costats ens ha anunciat de forma espectacular que ha arribat la primavera. A...
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -