Pals
Diumenge, 28 abril 2024
- Publicitat -

El Girona no para de sorprendre

Cinc victòries i un empat contemplen un inici de Lliga espectacular dels blanc-i-vermells

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Tarda sensacional de futbol la que es va viure a Montilivi ahir dissabte. El Girona continua en mode piconadora, i ja acumula cinc victòries seguides amb un joc convincent i a estones demolidor.

No va començar bé el duel contra el Mallorca, que es va avançar amb un gol de penal transformat per Muriqi.

Però ràpidament, els locals van trobar la manera de contrarestar aquesta diana. Primer David López, als 26, igualaria el marcador. I a partir d’aquí, festival golejador dels locals per acabar amb un 4-1 al descans.

A la segona part, un gol més de Savinho establia el 5 a 1 enmig de l’eufòria a les graderies.

Ja a les acaballes del partit, dos gols d’Abdón per part del Mallorca van maquillar el resultat per deixar-lo en un 5 a 3 final.

El millor de tot, més enllà del resultat que pot resultar enganyós fins i tot, va ser la fam d’un Girona que demostra jornada rere jornada la seva ambició.

I el fruit d’aquesta actitud de l’equip ja es plasma a nivell classificatori amb una evidència palmària: compartint lideratge de Primera amb Barça i Madrid.

En la jornada intersetmanal, els de Míchel jugaran dimecres al camp del Vila-real.