16.1 C
Pals
Dimarts, 30 maig 2023
- Publicitat -

El govern de Palafugell s’inclina perquè la càmera del passeig de Llafranc pugui multar

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El regidor d’Obra Pública de Palafrugell, Lluís Ros, s’inclina a Ràdio Capital perquè es puguin posar multes amb la futura càmera del passeig de Llafranc. Aquesta càmera controlarà l’accés i aparcament de vehicles. El nou aparell incorporarà un lector de matrícules per garantir que només hi accedeixen els veïns i propietaris d’establiments. El debat, segons el regidor, està en quan activar la càmera.

La càmera vigilarà la vorera del costat edificat perquè els veïns puguin aparcar un moment breu. El consistori voldria assegurar-se, d’aquesta manera, que es descongestiona el trànsit, un dels principals objectius de la reforma del passeig.

A més, l’ajuntament instal·larà un semàfor per regular el trànsit quan hagin de passar vehicles amb embarcacions de grans dimensions. El semàfor simplement s’activarà des del port quan es doni aquesta situació.

L’ajuntament també enllestirà el passeig amb petits canvis. Posaran una barana i jardineres a les escales del carrer Santa Rosa, i un punt per aparcar biciletes a la plaça Promontori.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

091 – 29 de maig amb Lluís Puig

Lluís Puig, alcalde de Palamós, ens ha visitat avui al 091. L'hem fet parlar a cor obert. Se n'ha...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -