21.5 C
Pals
Dimecres, 31 maig 2023
- Publicitat -

El jutjat admet el contenciós de Salvem el Golfet i adverteix l’Ajuntament

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Jutjat Contenciós 1 de Girona ha admès a tràmit el recurs interposat per la plataforma Salvem el Golfet contra el xalet de luxe que s’està construint a la cala del Golfet de Calella de Palafrugell. L’entitat reclamava la nul·litat de la llicència d’obres i que es deixi sense efecte el Pla de Millora Urbana de la zona. El Jutjat no ha rebut l’expedient que va demanar a l’Ajuntament i el termini ha vençut. Per això, li ha fet arribar una segona reclamació i l’adverteix que el multarà si no ho fa.

L’alcalde, Juli Fernández, afirma que el tràmit s’ha endarrerit per raons administratives, perquè es va decidir contractar un advocat extern per dur la defensa jurídica. Amb tot, assegura que l’expedient entrarà al jutjat aquest mateix dijous. De moment, el promotor del xalet de luxe encara no n’ha sol·licitat la llicència de primera ocupació. Salvem el Golfet sosté que el xalet de luxe acumula nombroses irregularitats i posa com a exemple la manera com es va autoritzar l’obra o la manca d’informes preceptius. L’associació vol que el jutge declari nul el Pla de Millora Urbana, que Salvem el Golfet interpreta com una maniobra ad hoc que ha permès augmentar l’edificabilitat, l’ocupació i l’alçada de la parcel·la on es construeix el xalet. L’associació acusa l’alcalde d’haver donar un tracte especial al promotor i li retreu que no hagi complert els requeriments de la direcció general d’Urbanisme ni les recomanacions del Síndic de Greuges.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

[MAPA INTERACTIU] Què han votat els teus veïns? El resultat de les eleccions municipals 2023 al Baix Empordà

Diversos partits, però un únic guanyador deixen clara la postura dels teus veïns a les eleccions municipals d'enguany al Baix Empordà, comprova quin ha estat el partit més votat al teu carrer
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -