23.5 C
Pals
Dijous, 30 juny 2022
- Publicitat -

El Museu de la Mediterrània acull l’exposició sobre el compositor Ricard Viladesau

“Viladesau. El príncep de la tenora”, ret  homenatge al músic Ricard Viladesau i Caner amb motiu del centenari del seu naixement

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Museu de la Mediterrània inaugura “Viladesau. El príncep de la tenora”, una mostra inèdita, que aplega el seu fons personal i materials diversos. L’exposició, inaugurada el passat dissabte 27 de gener, i comissariada pel músic Jordi Molina, podrà visitar-se a l’Espai Baix Ter del Museu de la Mediterrània fins a l’1 de maig de 2018, i posteriorment es podrà veure a diferents poblacions com Calonge i Girona.

La mostra s’endinsa en les facetes més conegudes com a instrumentista i compositor, però també indaga en la part més humana. Reuneix, per primer cop, els objectes personals que va cedir el mateix Ricard Viladesau a l’Ajuntament de Girona (la seva tenora, ulleres i estilogràfica) i posteriorment la família va cedir a l’Ajuntament de Calonge un fons més extens que inclou partitures, fotografies, correspondència, recull de premsa, etc; aquest darrer fons actualment custodiat pel Museu de la Mediterrània. A part, l’exposició ha permès recopilar imatges, àudios i vídeos sobre el músic, com per exemple diverses gravacions de TV3 o un inèdit vídeo de la família i amics explicant vivències i anècdotes sobre el músic, que el Museu va encarregar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Anna Portomeñe: “En aquesta 2ª edició del Festival Salat hem buscat una programació de comèdia més transversal”

A Ràdio Capital hem pogut parlar amb la directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols ( que es celebra a partir de l'1 de juliol, i que durant 3 dies omplirà la vila baixempordanesa de tot tipus d'espectacles humorístics)
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -