10.1 C
Pals
Dissabte, 30 maig 2020

El Museu de la Mediterrània de Torroella se suma al #MuseumQuizACasa

Es tracta d'una edició especial del cèlebre concurs Museum Quiz per participar des de casa, oferint una alternativa cultural i de lleure divertida mentre duri el confinament.

El més llegit

El Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí s’ha sumat a la iniciativa #MuseumQuizACasa, una edició especial del cèlebre concurs Museum Quiz per participar des de casa, oferint una alternativa cultural i de lleure divertida mentre duri el confinament.

Així doncs, hi ha dues modalitats: la familiar i l’adulta. Pel que fa a la familiar, es fan sessions de dilluns a divendres de 18.00 h a 22.00 h. Per participar-hi, cal accedir al web des de qualsevol dispositiu electrònic i respondre les preguntes que es plantegem, en el mínim de temps possible. Cada dia el concurs estarà dedicat a la temàtica específica d’un museu. Pel que fa a la modalitat adulta, cada dissabte entre les 18.00 h i les 22.00h podeu demostrar tot el que sabeu sobre qualsevol tema vinculat amb els museus participants al concurs.

Es fan preguntes de temes d’actualitat, locucions i frases fetes, cultura popular, arts (música, cinema, pintura, escultura, gravat, disseny, etc.) i curiositats, amb especial atenció al patrimoni cultural de cadascun dels museus participants. Ho ha expicat Gerard Cruset, Director del Museu de la Mediterrània:

Les properes sessions de la modalitat adulta són els dissabtes 4 i 11 d’abril, que és quan es faran preguntes del Museu de la Mediterrània. De la familiar, les properes sessions seran dimarts 31 de març sobre el Museu Marítim de Barcelona, dimecres 1 d’abril sobre el Museu d’Art Modern de Tarragona, dijous 2 d’abril sobre el Museu de Sant Cugat i Divendres 3 d’abril sobre el Museu del Disseny de Barcelona.

Amb aquesta iniciativa els museus implicats volen contribuir a alleugerir el confinament social de la ciutadania aportant eines per al foment i la divulgació de la cultura. Tenint en compte el comunicat del Govern de la Generalitat del tancament dels centres educatius pel coronavirus, durant com a mínim 14 dies, el Museu de la Mediterrània ha suspès les activitats educatives fins a nou avís.

#MuseumQuizACasa és una iniciativa del Museu Marítim de Barcelona i del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, amb la col·laboració del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el Museu d’Art Modern de Tarragona, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Picasso, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu de la Terrissa de Quart, els Museus de Sant Cugat, el Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), L’Espai Far de Vilanova i la Geltrú, el Museu Arqueològic de l’Esquerda, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu de Lleida i Museus de Sitges.

- Publicitat -
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El pla de xoc de Calonge i Sant Antoni contra la COVID-19 segueix sense aprovar-se

L'equip de govern de Calonge (ERC i Avancem) sí que va aconseguir aprovar l'ampliació de les terrasses i la bonificació de la taxa d'ocupació, però Junts, PSC, Republicans i PP van votar en contra d'altres mesures per ser "insuficients" i per la "irresponsabilitat de l'Executiu"

Aprovat per unanimitat un pla de recuperació que supera el milió d’euros a Sant Feliu de Guíxols

El Pla orienta les accions de treball a tres grans àmbits, el teixit social, el teixit econòmic i el teixit associatiu

No hi haurà càmera de control al barri vell de Palamós aquest estiu

L’Ajuntament ha decidit ajornar fins a la tardor la posada en marxa del nou sistema de control del trànsit al barri Vell previst per...

Les autoescoles del Baix Empordà reobren l’1 de juny però no es podrà treure el carnet

L'Associació d'Autoescoles de Girona ha decidit que les autoescoles obriran dilluns ja que el govern espanyol ha aprovat el nivell 2 per a la...

Crítiques entre partits polítics per la runa retirada per costes a Platja d’Aro

Mentre el consistori reitera que és l'Estat espanyol l'únic responsable de cara a retirar la runa de la platja de Platja d'Aro, el partit SOM Castell-Platja d'Aro assegura que el govern municipal fa mala praxi

Altres notícies