9.3 C
Pals
Dilluns, 26 febrer 2024
- Publicitat -

El Museu de la Mediterrània de Torroella se suma al #MuseumQuizACasa

Es tracta d'una edició especial del cèlebre concurs Museum Quiz per participar des de casa, oferint una alternativa cultural i de lleure divertida mentre duri el confinament.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El Museu de la Mediterrània de Torroella se suma al #MuseumQuizACasa
Loading
/

El Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí s’ha sumat a la iniciativa #MuseumQuizACasa, una edició especial del cèlebre concurs Museum Quiz per participar des de casa, oferint una alternativa cultural i de lleure divertida mentre duri el confinament.

Així doncs, hi ha dues modalitats: la familiar i l’adulta. Pel que fa a la familiar, es fan sessions de dilluns a divendres de 18.00 h a 22.00 h. Per participar-hi, cal accedir al web des de qualsevol dispositiu electrònic i respondre les preguntes que es plantegem, en el mínim de temps possible. Cada dia el concurs estarà dedicat a la temàtica específica d’un museu. Pel que fa a la modalitat adulta, cada dissabte entre les 18.00 h i les 22.00h podeu demostrar tot el que sabeu sobre qualsevol tema vinculat amb els museus participants al concurs.

Es fan preguntes de temes d’actualitat, locucions i frases fetes, cultura popular, arts (música, cinema, pintura, escultura, gravat, disseny, etc.) i curiositats, amb especial atenció al patrimoni cultural de cadascun dels museus participants. Ho ha expicat Gerard Cruset, Director del Museu de la Mediterrània:

Les properes sessions de la modalitat adulta són els dissabtes 4 i 11 d’abril, que és quan es faran preguntes del Museu de la Mediterrània. De la familiar, les properes sessions seran dimarts 31 de març sobre el Museu Marítim de Barcelona, dimecres 1 d’abril sobre el Museu d’Art Modern de Tarragona, dijous 2 d’abril sobre el Museu de Sant Cugat i Divendres 3 d’abril sobre el Museu del Disseny de Barcelona.

Amb aquesta iniciativa els museus implicats volen contribuir a alleugerir el confinament social de la ciutadania aportant eines per al foment i la divulgació de la cultura. Tenint en compte el comunicat del Govern de la Generalitat del tancament dels centres educatius pel coronavirus, durant com a mínim 14 dies, el Museu de la Mediterrània ha suspès les activitats educatives fins a nou avís.

#MuseumQuizACasa és una iniciativa del Museu Marítim de Barcelona i del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, amb la col·laboració del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el Museu d’Art Modern de Tarragona, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Picasso, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu de la Terrissa de Quart, els Museus de Sant Cugat, el Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), L’Espai Far de Vilanova i la Geltrú, el Museu Arqueològic de l’Esquerda, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu de Lleida i Museus de Sitges.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un “mobile world” a l’Empordà

Avui comença a Barcelona la divuitena edició del Mobile World Congress, un esdeveniment especial que aplega més de 2.000...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -