14.8 C
Pals
Diumenge, 25 setembre 2022
- Publicitat -

El Museu del Suro acull l’exposició “Pinzellades” de l’artista palafrugellenc Josep Puig

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Museu del Suro acull l’exposició “Pinzellades”, una mostra de l’obra pictòrica de l’artista Josep Puig, creada per la família i els amics del propi artista juntament amb l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell i el Museu del Suro. L’exposició s’obrirà el proper dissabte dia 13 de març i es podrà veure fins el dia 2 de maig.

Qui va ser Josep Puig?

Es pot dir que ja de ben petit, Josep Puig va mostrar el seu caràcter inconformista i crític, actiu i creatiu, i sempre decantant les seves sensibilitats i capacitats cap el món de l’art. Nascut a Palafrugell l’1 de juny del 1931, una llarga malaltia quan només tenia vuit anys, el va retenir a casa seva i el va fer descobrir la seva facilitat pel dibuix.
Josep Puig és una de les poques persones a les quals es pot qualificar com un artista de cap a peus. Així ho ha demostrat posant de manifest el seu talent i destacant amb personalitat en diferents disciplines artístiques: dibuix; pintura; escultura; decoració; autor, director i actor teatral i de cinema; carrossaire; … I sempre, al mateix temps, fent pedagogia i col•laborant en moltes iniciatives de caràcter solidari. Durant la seva joventut, va fer palesa l’avantguarda i la rebel·lia en les seves pintures. Amb el pas del temps, la realitat i les circumstàncies el van fer adonar que la creativitat, la imaginació i la crítica, s’havien de poder reflectir en postals que mostren la quotidianitat d’ahir, d’avui i de sempre.

Sobre “Pinzellades”

“Pinzellades” presenta una selecció acurada de les seves obres més íntimes, despulla la “Casa-Museu” de l’artista i ens convida a seguir un ampli recorregut per la seva trajectòria pictòrica més inèdita. Així doncs, la mostra s’endinsa en les seves diferents vessants artístiques i, alhora, convida a descobrir algunes de les seves primeres teles, un grapat de les caricatures que més el caracteritzaven i una àmplia selecció de la seva darrera col·lecció de pintures a l’oli.

Exposició Pinzellades Josep Puig Museu del Suro

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -