11 C
Pals
Dissabte, 10 desembre 2022
- Publicitat -

El Museu del Suro participa en el Dia Internacional dels Museus digital

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
El proper dilluns 18 de maig, se celebra el Dia Internacional dels Museus (DIM), que enguany es realitzarà de forma digital degut a les restriccions provocades per la pandèmia de la Covid-19. El Museu del Suro de Palafrugell proposa diferents activitats al voltant d’aquesta data a través del seu lloc web museudelsuro.cat i de les seves xarxes socials, seguint el que s’ha anat fent durant els més de dos mesos de confinament i unint-se a les diferents propostes dels museus catalans.

privat:-el-museu-del-suro-participa-en-el-dia-internacional-dels-museus-digitalAixí doncs, el Museu del Suro oferirà una visita virtual al museu i unes “portes obertes” amb el títol “El món del suro en cinc objectes. Cinc punts de vista entorn del món del suro”, que es podran veure a través del seu web, a l’apartat joemquedoacasa. També proposarà un joc de preguntes  “MuseumQuizaCasa: El suro”, al que es podrà accedir al web museumquizacasa.org.

A més d’això, el Museu del Suro s’afegeix al Challenge, que està present a Facebook, Twitter i Instagram, d’imitació d’imatges antigues i obres d’art. Aquesta iniciativa proposa fer una recreació d’una fotografia antiga dels treballadors de la fàbrica i pujar-la amb l’etiqueta #tornaremalsmuseus i #MuseudelSuro.

L’objectiu del DIM, que promou el Consell Internacional de Museus (ICOM) arreu del món, és el d’augmentar la consciència pública del paper d’aquestes institucions en la societat i en el seu desenvolupament. El lema proposat per aquest any és «Museus per la igualtat: diversitat i inclusió».

Queden per més endavant les activitats presencials que s’estaven preparant i la celebració de La Nit dels Museus, amb el concert “El trobador de Tulsa. Homenatge a JJ Cale” a càrrec de la banda Blanquito Zurdito, que s’ha posposat pel dia 14 de novembre. El Museu del Suro ha participat de l’esforç col·lectiu que han fet les institucions culturals per mantenir l’activitat i el contacte amb el públic de forma digital, a l’espera que en un futur, que ja es veu proper, es pugui reprendre el contacte amb els visitants.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -