El Palafrugell guanya (3-2) en el seu debut a l’OK Lliga

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Debut històric i immillorable. El Corredor Mató Palafrugell es va estrenar davant la seva afició a l’OK Lliga amb una victòria treballada per 3-2 contra el Recam Làser Caldes.

Els palafrugellencs protagonitzaven un inici de partit espectacular. Al minut 5, ja guanyaven per 2-0, amb gols de Rubén Ruiz (3′) i Joni (5′). El Caldes va reaccionar al bon inici del conjunt entrenat per Xavier Garcia, però el porter local Linu va protagonitzar una actuació providencial. A cinc minuts abans d’arribar al descans, el capità del Caldes Alexandre Acsensi establia el 2-1 al marcador.

A la segona part, els de Garcia ampliaven distàncies amb un gol al minut 33 de Ribot. Quan restaven dos minuts pel final, els vallesans van anotar el 3-2 i van buscar l’empat fins a l’últim instant.

Finalment, els tres punts se’ls van endur els baixempordanesos, que tanca el primer partit de la història de l’entitat en la màxima categoria en una còmoda cinquena posició. El proper dissabte, el Palafrugell s’enfrontarà al Barça Lassa, que ja és líder i és el principal candidat a guanyar l’OK Lliga.