14.5 C
Dissabte, 27 abril 2024

El Palamós culmina una gran setmana

Ara el Palamós ja suma 25 punts, s'allunya del descens, i veu el seu futur a Primera Catalana amb molt més optimisme que fa una setmana

Es preveia una setmana decisiva per a les aspiracions del Degà a Primera Catalana. El punt d’inflexió que va suposar el triomf de dimecres davant de la Unió Esportiva La Jonquera havia de ser confirmat contra tot un Mollet (tercer a la classificació), i el repte no era gens fàcil.

L’escalf de l’afició del Municipal ha donat ales als palamosins, i en aquesta setmana victoriosa ha aconseguit fer un gir a la seva trajectòria erràtica de les últimes setmanes.

En el duel d’aquest diumenge contra l’equip vallesà, s’ha vist molt equilibri i poques ocasions en el primer temps. A la segona part els de Mario Fernández han intensificat els seus atacs, i s’han avançat mitjançant Jairo als tres minuts de la represa. L’empenta que ha donat aquest gol ha fet que al minut 57 Ayoub establís el 2 a 0, però encara quedava un món i el Palamós ha hagut de patir. La doble amonestació a Júnior ha deixat els blau-i-grocs amb 10 homes, i això ho ha aprofitat el Mollet per retallar distàncies als 83 minuts. El conjunt local s’ha hagut de defensar amb tot per aguantar el resultat, però finalment ha obtingut una gran victòria per 2 a 1.

Ara el Palamós ja suma 25 punts, s’allunya del descens, i veu el seu futur a Primera Catalana amb molt més optimisme que fa una setmana.

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.