Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Loading
/

Els palamosins han aconseguit empatar el marcador de la primera part al Narcís Sala contra el quart classificat del grup 5 Tercera Divisió, la Unió Esportiva Sant Andreu i es mantenen per sobre del descens pel gol average amb 24 punts.

Després que els locals s’avancessin al marcador 1 a 0 els primers minuts de partit i dominessin la primera meitat, el Palamós va marcar al minut 74 l’empat, després d’haver efectuat el primer canvi per reforçar el mig del camp, zona on havien tingut més problemes per dirigir el joc durant el transcurs del partit. Als últims 4 minuts del temps afegit, tant els andreuencs com els palamosins van intentar capgirar el marcador amb diverses oportunitats de gol tant d’un equip com de l’altre que finalment no es van materialitzar i l’encontre es va tancar 1 a 1.

Després del partit, l’entrenador palamosí, en Pitu Batlle, va fer aquestes declaracions a Ràdio Capital:

Aquesta ha estat la vuitena jornada consecutiva que el Degà de Catalunya ha aconseguit sumar punts i ho ha fet davant un dels 4 equips que tenen possibilitats actualment de disputar els play-off d’ascens.

La propera jornada número 29 els palamosins rebran l’Horta a l’Estadi Municipal de Palamós diumenge a les 17 h.

Puja l’atur al 12,7% a la demarcació i suma 14.400 aturats més a tot Girona

La demarcació de Girona ha tancat el primer trimestre del 2024 amb una taxa d'atur del 12,47%, sumant 14.400 desocupats més. Segons l'Enquesta de Població Activa (EPA), el sector terciari ha patit una forta caiguda, perdent 10.800 llocs de treball. Malgrat un lleuger creixement en la indústria, construcció i agricultura, aquests no han pogut compensar la pèrdua d'ocupació en serveis