Dissabte, 27 abril 2024

El Palamós tanca la pretemporada guanyant per 1-3 a l’Atlètic Bisbalenc

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El Palamós CF va tancar ahir la seva pretemporada amb un balanç de cinc victòries, un empat i tres derrotes. En el darrer amistós, el conjunt palamosí va visitar el camp de l’Atlètic Bisbalenc, equip de Tercera Catalana, i es va endur la victòria per 1-3. Els gols van ser de Crespo, Biel Gasca i Dani.

Vicenç Fernández, entrenador del Palamós, va aprofitar aquesta ocasió per donar minuts a jugadors que, previsiblement, seran suplents, i també va convocar a set jugadors del juvenil. Els palamosins van obrir el marcador al minut 25 amb gol de Crespo. No va ser fins a la segona part quan els de Fernández van incrementar la diferència des de la pena màxima, que va xutar Biel Gasca. Quan faltaven 20 minuts pel final, el Bisbalenc va acostar-se a l’electrònic i s’obria molt el partit (1-2). Ja a la recta final, al minut 87, Dani (Palamós) va sentenciar el matx.

Així doncs, el degà de Catalunya acaba la pretemporada amb victòries contra l’Olot, Banyoles, L’Escala, Bescanó i Atlètic Bisbalenc, un empat contra el Farners i tres partits perduts contra el Sabadell, l’Espanyol B i el Can Gibert. El conjunt palamosí iniciarà la Lliga aquest diumenge a les cinc de la tarda contra el Reus B, equip que va pujar a Tercera Divisió el curs passat.

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.