19.6 C
Pals
Dissabte, 15 maig 2021
- Publicitat -

Millorar l’skatepark, una de les reivindicacions del jovent bisbalenc

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Durant aquesta trobada es van discutir, sobretot, cinc propostes: la millora del skatepark existent, la creació d’un espai amb escenari i equip de so incorporat perquè el jovent en pugui fer ús, el condicionament de la pista de futbol de la plaça de la Sardana i la possible organització d’un torneig, una major vigilància dels pisos abandonats del barri del Convent i la demanda de classes de repàs i suport a l’estudi. A més, es va preguntar per la continuïtat de l’Espai Jove de la Bisbal, el qual va estar reobert el passat 8 de gener, i es van proposar diverses activitats a realitzar dintre del marc de l’institut del municipi.

La regidora de joventut, Maria Roure, ha explicat a Ràdio Capital que totes aquestes propostes són molt factibles i que des de l’Ajuntament ja es treballa per dur-les a terme i incloure-les als pressupostos del 2018.

Està previst celebrar noves edicions d’aquestes trobades dos cops per any, i que en elles podrà participar, com fins ara, tot el jovent d’entre 12 i 29 anys.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -