24.4 C
Pals
Diumenge, 23 juny 2024
- Publicitat -

El passeig de les Pites de Palamós, obert de nou

Les obres de remodelació han deixat un espai més obert i amb un paviment nou.

Anna Pujol
Anna Pujol
Redactora de Ràdio Capital
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El passeig de les Pites de Palamós es va obrir als vianants aquest passat divendres 22 de juny després de la finalització de les obres de millora.

Durant els darrers mesos, s’han canviat els panots del passeig, en total 3.400 metres quadrats, a causa del deteriorament i el mal estat en què es trobaven. Una de les principals queixes era la manca de seguretat davant possibles relliscades, que ja havien tingut lloc alguna vegada, a  causa de la humitat del terra del passeig, molt proper al mar.

Els panots de ceràmica, instal·lats fa 20 anys, s’han substituït per uns de nous, elaborats amb morter acolorit i amb una superfície porosa que evita el lliscament. A més, s’han eliminat els murs a les escales d’accés al passeig de les Pites, que s’han reemplaçat per baranes, i també s’hi han ubicat parterres i nou mobiliari urbà.

El projecte s’ha dividit en dues fases, de les que s’han encarregat una promotora privada i el propi Ajuntament de Palamós. El cost global de la reforma ha estat  de 106.000 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les estafes per internet es dupliquen a les comarques gironines els últims cinc anys arribant a produir-se’n 23 al dia

Les estafes a través d’internet a la Regió Policial de Girona s’han duplicat els darrers cinc anys. En concret i segons el registre dels Mossos d’Esquadra, s’ha passat de 4.248 delictes d’aquest tipus el 2018 a un total de 8.479 l’any passat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -