5.1 C
Pals
Diumenge, 17 gener 2021

El passeig de les Pites de Palamós, obert de nou

Les obres de remodelació han deixat un espai més obert i amb un paviment nou.

El més llegit

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

El restaurant La Gamba de Palamós tanca temporalment després de ser sancionat per incomplir les restriccions

El restaurant La Gamba de Palamós ha decidit tancar temporalment després d'haver estat sancionat per la policia per no complir les restriccions de la Covid-19. Ara, a la porta del restaurant, s'hi troba el rètol: "Tancat per força". 

Els Amics de les Arts anuncien que treballen en un musical

Els Amics de les Arts feia uns quants dies que estaven poc actius a les xarxes, fins que aquest divendres han trencat el silenci per anunciar que estan començant a treballar en un musical al costat de la productora Minoria Absoluta (Està Passant, Polònia) i de l’escriptor Marc Artigau. Segons comenta el grup, fa dos…
Avatar
Anna Pujol
Redactora de Ràdio Capital
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El passeig de les Pites de Palamós es va obrir als vianants aquest passat divendres 22 de juny després de la finalització de les obres de millora.

Durant els darrers mesos, s’han canviat els panots del passeig, en total 3.400 metres quadrats, a causa del deteriorament i el mal estat en què es trobaven. Una de les principals queixes era la manca de seguretat davant possibles relliscades, que ja havien tingut lloc alguna vegada, a  causa de la humitat del terra del passeig, molt proper al mar.

Els panots de ceràmica, instal·lats fa 20 anys, s’han substituït per uns de nous, elaborats amb morter acolorit i amb una superfície porosa que evita el lliscament. A més, s’han eliminat els murs a les escales d’accés al passeig de les Pites, que s’han reemplaçat per baranes, i també s’hi han ubicat parterres i nou mobiliari urbà.

El projecte s’ha dividit en dues fases, de les que s’han encarregat una promotora privada i el propi Ajuntament de Palamós. El cost global de la reforma ha estat  de 106.000 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies