10.3 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

El POUM de Pals preveu construïr 10.000 noves cases, però hauran de ser en miniatura

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Després que la Generalitat desclassifiqués més de 15.000 possibles construccions a tota la Costa Brava, ajuntaments com el de Pals, que en són afectats, van de corcoll per poder fer front a possibles demandes de propietaris de parcel·les que anys després de tenir-les aturades, ara volen reactivar-ne la construcció.

Ara a Pals això no serà un problema. De fet, l’Ajuntament ha ofert a d’altres municipis la possibilitat que traslladin la seva edificabilitat al poble, ja que s’ha trobat una solució que permetrà fer milers de cases, sense que afectin al paisatge: Fer-les en miniatura.

Així doncs, la nova revisió del POUM que aprovarà primer Urbanisme i després l’Ajuntament, preveu que les cases unifamiliars que es vulguin fer, siguin fetes a escala 1:500. D’aquesta manera, en una sola parcel·la s’hi podran encabir fins a 1000 nous habitatges, la majoria amb piscina i dues places d’aparcament pel cotxe de la família i també l’utilitari que utilitza el servei per anar a comprar.

A grans mals, petis remeis, va ironitzar el Batlle Palsenc en un whatsapp adreçat a l’equip de govern i al que ha tingut accés en exclusiva, Ràdio Capital.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -