16.9 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

El pressupost de Calonge per l’any 2019 puja als 32 milions d’euros, 11 milions dels quals es destinen a la reforma de Mas Pere

La urbanització, que es troba en mal estat, tindrà nou clavegueram, asfaltatge i mobiliari urbà

Gisela Martinez Fagella
Gisela Martinez Fagella
Aprenent de periodista i aprenent de la vida en general. Sóc de les que pensa que viatjar és la millor manera d'aprendre, així que no és d'extranyar veure'm amb motxilla i passaport en mà. UAB Barcelona.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’equip de govern de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni preveu amb el pressupost de 2019, que puja a 32 milions d’euros, destinar-ne 11 milions per resoldre la situació de les obres de la urbanització de Mas Pere. D’aquesta manera, ja figura en el document que recull les línies fonamentals del pressupost del 2019 la inversió destinada a millorar la urbanització, que es troba en mal estat.

Aquesta xifra, que l’ajuntament ha calculat que serà l’estimada que caldrà per enllestir les obres,  ha fet augmentar considerablement el pressupost de l’any anterior, que es trobava en 21 milions d’euros.  Enguany és el primer cop que l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni té previst incorporar en el seu pressupost les obres de Mas Pere, i és la incorporació d’aquesta xifra en el pressupost del 2019 la que permetrà a l’administració treure a concurs públic les obres de la urbanització, designar l’empresa adjudicatària i iniciar les obres. Tal i com ha explicat a Ràdio Capital el regidor D’Hisenda i Urbanisme de Calonge, Albert Ros, segons la previsió les obres s’iniciarien durant la primavera del 2019.

El fet d’incorporar en el pressupost municipal les obres de Mas Pere suposa un punt molt important per posar fi al tràmit urbanístic, l’aprovació del qual s’ha fet buscant el màxim consens. En aquesta línia, l’Ajuntament de Calonge ha impulsat la creació d’una comissió mixta de seguiment que s’ha reunit en diverses ocasions amb l’objectiu de realitzar un seguiment dels tràmits que s’han de fer fins arribar a les obres d’urbanització. Les obres, tal i com ha explicat Albert Ros, consistiran sobretot en posar clavegueram, asfaltat, voreres i mobiliari urbà.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -