6.6 C
Pals
Dimecres, 8 febrer 2023
- Publicitat -

El projecte Valor Humà de Castell-Platja d’Aro finalista als premis europeus de serveis socials

El projecte Valor Humà de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro està en fase de votació popular per convertir-se en el guanyador dels premis europeus de serveis socials en la modalitat de recerca

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El projecte de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, “Valor Humà” seleccionat com a finalista en els premis europeus de l’Associació Europea de Serveis Socials. El projecte ha estat seleccionat entre els cinc finalistes de la modalitat de recerca.

Tal com anuncien des de la pàgina web oficial del certamen, el projecte ha estat escollit per “avaluar l’impacte dels usuaris fent servir els serveis” i d’aquesta manera millorar la planificació dels serveis municipals de Castell-Platja d’Aro.

Després de la selecció per part dels jutges del concurs, és la ciutadania qui haurà de votar el projecte guanyador a la pàgina web de l’Associació Europea de Serveis Socials. El projecte de Castell-Platja d’Aro, “Valor Humà”, ressalta que treballant amb un bon vincle i una bona relació, milloren la qualitat de vida dels ciutadans.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

24 municipis del Baix Empordà aposten per les comunitats locals d’energia

Aquest foment de les comunitats locals d'energia per part de la Diputació de Girona va començar l'any 2020.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -