17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

El Quartet Gerhard torna al Festival de Torroella de Montgrí

Vuit anys després, el grup torna per interpretar quartets de Gherard, Shostakóvich i Debussy.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El quartet de corda, format pels violins Lluís Castan i Judit Bardolet, la viola de Miquel Jordà i pel cello de Jesús Miralles, actua avui a l’Auditori Espai Ter de Torroella a les 22 hores.

El programa encapçala amb el Quartet de corda núm.2  del compositor català Robert Gerhard, de qui la formació pren el nom, i inclou obres de Dmitri Xostakóvitx, autor d’una de les sèries més importants del segle XX de quartets, i de Claude Debussy, de qui interpretaran el seu únic quartet de corda, una obra atrevida i visionària. El grup té una gran afinitat per la música contemporània, que ho podem veure reflectit al repertori, atès que és una música actual i el públic també la pot sentir propera.

El grup neix de la relació personal entre els membres i del desig compartit de fer música de cambra. Fa onze anys, van decidir fer el seu somni realitat i dedicar la seva formació exclusivament a la música de cambra, ens explica la violinista Judit Bardolet.

El quartet de corda català s’ha convertit en un clar referent de la música de cambra.”Després d’onze anys de tocar junts, no ens haguéssim esperat fer tot el que hem fet i tot el que estem fent”, explica Bardolet. “Seguim encara amb la passió, aquestes ganes de treballar el dia a dia, i molt il·lusionats amb les oportunitats que tenim”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -