24.4 C
Pals
Diumenge, 23 juny 2024
- Publicitat -

El regidor de Ciutadans de Palafrugell demana ser no adscrit

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El regidor de Ciutadans a Palafrugell, Víctor Girbal, ha sol·licitat ser no adscrit. Després de disputes internes amb la direcció gironina de Ciutadans, l’únic regidor del partit al municipi ha anunciat a Ràdio Capital que ha pres aquesta decisió per seguir representant els seus votants:

Girbal va deixar de ser militant de Ciutadans el març. Encara que no ha volgut entrar en detalls, el fins ara regidor de Ciutadans ha assegurat que les diferències són sobretot pel funcionament intern.

El canvi ja es materialitzarà en el ple municipal d’aquest dimarts. Víctor Girbal, que ja havia sigut regidor de CiU del 1995 al 2003, descarta formar qualsevol agrupació d’independents i diu que abandonarà la política al final d’aquesta legislatura per continuar a l’empresa privada.

Manca de “regeneració democràtica”

Des de l’any passat, els responsables de Ciutadans a les comarques gironines havien cridat l’atenció a l’edit perquè consideraven que “no estava a l’altura” i que no representava la “regeneració democràtica” que planteja el partit. En concret, li retreien no reunir-se amb el teixit associatiu ni participar en les comissions de l’Ajuntament.

La polèmica va sortir a la llum a finals de març quan Ciutadans va anunciar que sol·licitaria a l’Ajuntament de Palafrugell que Girbal passés a ser regidor no adscrit. Aquesta extrem, però, no ha sigut necessari perquè el mateix regidor ha acabat demanant ser-ho.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les estafes per internet es dupliquen a les comarques gironines els últims cinc anys arribant a produir-se’n 23 al dia

Les estafes a través d’internet a la Regió Policial de Girona s’han duplicat els darrers cinc anys. En concret i segons el registre dels Mossos d’Esquadra, s’ha passat de 4.248 delictes d’aquest tipus el 2018 a un total de 8.479 l’any passat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -