15.5 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

El restaurant La Palmera s’emporta el Musclo d’Or 2017

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El restaurant La Palmera ha obtingut el reconeixement Musclo d’or 2017 en el concurs de musclos organitzat Estació Nàutica L’Estartit dins el marc de les Jornades Gastronòmiques de la Clova. L’han obtingut amb un tast de musclo a la crema de porro.

El tradicional concurs es va celebrar el 10 de juny, a les 12, a la plaça de la Llevantina. En aquesta musclada popular i gratuïta, els restaurants participants van portar musclos cuinats d’11 maneres diferents i el públic va escollir la millor proposta.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bernat Puigdollers: “Amb el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024 podem veure com es troba el panorama artístic català”

Aquest dissabte 27 d’abril la Fundació Vila Casas, donarà a conèixer els noms dels guanyadors del Premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024 durant la inauguració de l’exposició de les obres finalistes a Can Mario, Palafrugell. Aquest certamen, que enguany ha canviat de nom per dedicar-lo al difunt Antoni Vila Casas, vol fomentar la creació, reconèixer el talent emergent, valorar el context artístic actual i enfortir el teixit creatiu a Catalunya. Per parlar-nos de l’exposició ens ha visitat al Supermatí un dels membres del jurat, Bernat Puigdollers.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -