26.2 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

El Seprona fa una campanya per detectar esquers enverinats a diverses poblacions del Baix Empordà

La mesura, que també s'està duent a terme a la Selva, s'ha pres arran de l'increment de denuncies que han posat els veïns per la mort de les seves mascotes

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Agents del Seprona de la Guàrdia Civil ha dut a terme una campanya per tal de detectar esquers enverinats que es col·loquen contra mascotes en diversos espais on hi solen haver-hi animals de companyia. Els agents han inspeccionat i parcs, zones boscoses, passejos marítims, platges i zones on hi ha detectades colònies de gats de Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí, l’Estartit, Sant Julià de Llor i Bonmatí. Tot plegat després de les queixes i denúncies que han rebut per part d’alguns veïns d’aquestes localitats afectats per la presència d’esquers enverinats.

De fet, algues de les denúncies es van produir per alertar de la presència d’aquesta substància, però també després que algunes de les mascotes morissin per haver-les ingerit. La intervenció es va dur a terme amb la col·laboració del Servei Cinològic de la Guàrdia Civil i la unitat canina especialment entrenada per trobar substàncies verinoses. Des del Seprona recorden que és important alertar de l presència d’aquestes substàncies i d’aportar un informe veterinari en cas que l’animal pateixi les conseqüències d’haver ingerit un esquer.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Incendi a l’Hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols

Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda per apagar un foc a l'hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -