20 C
Pals
Divendres, 7 maig 2021
- Publicitat -

El Servei Català de la Salut amplia els horaris en tots els CAP de la comarca

A partir de l'1 d'abril els serveis finalitzaran a les 8 del vespre mentre les urgències continuaran obertes les 24 hores de cada dia de l'any

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Segons ha informat el Servei Català de la Salut (CatSalut) la modificació es fa d’acord amb la Instrucció 07/2018 que signa el director Adrià Comella  i obeeix a criteris d’homogeneïtat d’horaris i d’ordenació de cartera de serveis a tot Catalunya.

La finalitat és millorar l’equitat territorial i les condicions i la conciliació de la vida familiar i laboral. La instrucció del CatSalut també afirma que cal preveure els mecanismes necessaris per tal de garantir el dret de la ciutadania a l’accés i la continuïtat a l’atenció sanitària de forma adequada i en condicions d‘equitat efectiva comptant amb el conjunt de dispositius sanitaris d’atenció continuada i urgent.

Finalment assenyala que el CatSalut, a través de les regions, i les entitats proveïdores de serveis sanitaris portaran a terme el seguiment del compliment del que preveu aquesta Instrucció.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

La fotògrafa nord-americana Michele Curel homenatja els treballadors del suro en una exposició a Palafrugell

Es tracta d'un recull de 71 retrats i un vídeo amb entrevistes al bosc que vol fer visible l'ofici
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -