22.7 C
Pals
Dilluns, 27 setembre 2021
- Publicitat -

El SSIBE reforça horaris d’atenció i el nombre de professionals de cara l’estiu

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquests mesos d’estiu, el Servei de Salut Integrats del Baix Empordà reforçarà l’atenció primària de la comarca, donat a l’augment poblacional estacional. Això es realitzarà  ampliant horaris i el nombre de professionals.

Esther Vilert, directora d’Atenció Primària de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà explica que calculen que unes 80.000 persones vindran a estiuejar aquí, per tant augmentarem la cobertura d’horari d’atenció i de personal”

No obstant això, Vilert recomana trucar abans per demanar hora i evitar aglomeracions o desplaçaments innecessaris i evitar riscos de contagi. De manera que si el motiu de la visita és per símptomes compatibles amb el coronavirus, s’ha de trucar primer al Centre d’Atenció Primària per tal de ser citats.

El centre de programació telefònica també ha ampliat el seu horari d’atenció al públic i de rebuda de trucades, també en horari de tarda. El nou horari del 972 609 222  és de dilluns a divendres de 8 a 20h.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torroella de Montgrí impulsa un projecte per controlar la inundabilitat de la zona del Baix Ter

Un grup d’experts de la Universitat de Girona s’ha encarregat d’executar el pla. L’alcalde, Jordi Colomí, creu que és una obligació planificar de cara al futur davant l’agreujament de les inundacions pel canvi climàtic.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -