24.2 C
Pals
Dimecres, 17 agost 2022
- Publicitat -

El TSJC confirma que caldrà informar als compradors d’habitatges de Sa Riera Living que s’estan investigant

La Secció Segona de la Sala Contenciosa Administrativa del TSJC ha confirmat la seva sentència del 24 de maig de 2022 en una recent Resolució notificada aquest 5 de juliol

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desestimat el recurs de la Promotora de Jardins de Sa Riera Living i confirma que caldrà informar als compradors dels 52 habitatges que aquests s’estan investigant.

Tal com informa SOS Costa Brava, la Secció Segona de la Sala Contenciosa Administrativa del TSJC ha confirmat la seva sentència del 24 de maig de 2022 en una recent Resolució notificada aquest 5 de juliol. D’aquesta manera, els compradors d’habitatges tindran coneixement del recurs contenciós administratiu impugnant les llicències d’obres.

A més, SOS Costa Brava explica que “ha desestimat també la pretensió de la Promotora d’exigir a les Entitats Ecologistes una fiança superior als 500.000€”.

La mesura afecta a l’obra construïda a l’accés de Sa Riera de Begur, que “ha desforestat 3 hectàrees de bosc”, tal com explica SOS Costa Brava. Les Entitats recorden que aquesta construcció té “un impacte paisatgístic crític i una impossible integració en l’entorn”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’exposició d’estiu a l’espai Carmen Thyssen de Sant Feliu tanca amb uns 250 visitants diaris

La mostra d'enguany era un audiovisual que projectava les obres en moviment a la plaça de l'Abadia
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -