El viatge de les paraules 1×07 – Les primeres novetats literàries de l’any i un viatge a Bhutan

- Publicitat -

En aquest nou capítol de “El Viatge de les paraules” descobrirem les primeres novetats de l’any que ens faran viatjar a llibreries de la Toscana i de Tòquio, buscar un avió perdut a una platja d’Islàndia, embarcar-nos en un road trip que ens durà fins a Nevada per acabar tornant a Catalunya i veure com la Valentina s’hi adapta després de molts anys vivint a Beirut.

A “Mapa de…” seguirem la nostra ruta de la felicitat. Viatjarem a Bhutan, “el país de la felicitat”. La Cristina ens descobrirà aquest país desconegut, els secrets que amaga i el perquè de la seva felicitat. Ens guiarà des de Thimphu, la capital, on jugarem amb les nenes i nens de camí cap a l’escola fins al Tiger Nest, el monestir del Niu del Tigre. Acabarà la ruta descobrint-nos la Vall de Phobjikhala, el Bhutan més rural i desconegut.

Mentre que al “Sense destí” parlarem de l’Herman Melville, autor de Moby Dick. Parlarem d’una de les seves obres que es va qualificar de revolucionària, anticapitalista i que va influenciar autors i corrents filosòfics posteriors.

Ens acompanyeu?

- Publicitat -