10.9 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Els empresaris de turisme i oci de la Costa Brava centre s’uneixen per crear una experiència diferent

L'objectiu és convertir-se en un referent de qualitat a nivell europeu

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Els empresaris de turisme i oci de la Costa Brava centre s’han agrupat per crear una experiència turística diferent titulada ‘The Village’. Segons els empresaris es tracta d’una idea innovadora que agrupa diferents sectors turístics i d’oci a l’hora de crear una nova marca. La intenció és crear un valor afegit als municipis de la Costa Brava centre i esdevenir un pol d’atracció de qualitat i exclusiu. Aquest dijous al matí els empresaris han plantejat el projecte als alcaldes, regidors i tècnics dels municipis de Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Palamós i Calonge i Sant Antoni. L’objectiu dels empresaris és convertir aquest projecte en un referent de qualitat a nivell nacional i europeu.
Els empresaris conceben aquest projecte com una oportunitat de desestacionalitzar el turisme del territori i convertir-se en un pol d’atracció de visitants de qualitat. A més, volen guanyar en competitivitat i visibilitat entre les destinacions turístiques. Arran de la trobada d’aquest dijous entre empresaris i administracions ja ha sorgit el compromís de crear un equip de treball que defineixi un pla estratègic amb l’objectiu d’implementar-lo abans de començar la temporada turística.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal impulsa nous convenis d’arquitectura pels ajuntaments més petits

Aquest nou servei dona cobertura a aquells consistoris que, per la seva petita dimensió, no disposen d’oficines tècniques pròpies.

Altres notícies