20.1 C
Pals
Diumenge, 26 setembre 2021
- Publicitat -

Els estudis de la COVID-19 en els que participen els SSIBE comencen a veure la llum

En aquests moments l'Hospital de Palamós-SSIBE té en marxa 5 projectes propis d'investigació relacionats amb la COVID19, i participen en 6 projectes més multicèntrics d'abast estatal.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La revista científica MedRxiv acaba de publicar en el seu darrer número la prepublicació de les conclusions preliminars de l’estudi SEMI-COVID19, en que el que participa l’Hospital de Palamós amb la Dra. Martín-Urda, internista de l’Hospital. Els primers resultats han confirmat l’estreta relació entre l’edat avançada i la mortalitat. La xarxa SEMI-COVID-19 proporciona dades sobre les característiques clíniques de pacients amb COVID-19 hospitalitzats a Espanya. Els pacients hospitalitzats a Espanya solen ser casos greus, ja que un de cada tres pacients va desenvolupar problemes respiratoris i un de cada cinc va morir.

Es tracta d’un estudi observacional multicèntric impulsat per la SEMI que té per objectius:

1. Identificar els factors de risc per a la malaltia greu per COVID-19 i desenvolupar un model de risc predictiu.

2. Contribuir a trobar règims terapèutics efectius per a la infecció per COVID-19, inclòs el possible virus mutat, a la població espanyola.

3. Desenvolupar una eina específica d’avaluació de risc per a les categories laborals d’alt risc, com són els treballadors sanitaris i sociosanitaris.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -