17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Els festivals de Torroella de Montgrí i Castell de Peralada acullen l’assemblea general de FestClásica

Entre dijous 6 i divendres 7 de maig els socis es reuniran per abordar els reptes actuals i debatre de la admissió de quatre festivals més

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des d’ahir i fins avui divendres a les 16 hores, es celebren els actes de l’assemblea general de primavera de FestClásica, l’Associació Espanyola de Festivals de Música Clàssica, als festivals de Torroella de Montgrí i Castell de Peralada.

Concretament, ahir a Peralada els socis es van reunir per abordar els reptes als quals s’enfronten els festivals espanyols en el 2021. L’amfitrió Jordi Masquef, vicepresident del Patronat de Turisme de la Costa Brava Girona, va donar la benvinguda als directors dels festivals i va destacar la vinculació de la Costa Brava a la cultura i a la música.

Segons Oriol Aguilà, president de FestClásica i director del Festival de Peralada, el treball col·lectiu és cabdal en aquests moments crítics en els quals les limitacions d’aforaments impliquen important pèrdues econòmiques als festivals de música. Va assegurar dijous que tots els festivals de l’associació hi troben un fòrum dinamitzador d’intercanvis i de projectes comuns.

Per la seva banda Montse Faura, directora del Festival de Torroella de Montgrí, va valorar molt positivament els streamings que els ha permès ampliar la seva projecció a 84.000 persones de diversos països.

I avui, al Festival de Torroella, es debatrà l’ingrés en l’associació de quatre nous festivals. Es tracta dels festivals Little Ópera Zamora, Infantes Música, Festival Internacional de la Guitarra de Granada i Festival Bachcelona. En cas que s’admetin dins l’associació, els associats arribarien a més de 40.

Els actes de l’assemblea general de primavera de FestClásica clouran avui divendres a les 16.00 hores, amb el recital “Coffe Bach” a càrrec del violoncel·lista Pau Codina.

Més informació:

Festival de Torroella: Lourdes Morgades – [email protected]

Festival Castell de Peralada: Ruth Abuin – [email protected]

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -