17.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Els impulsors del projecte cohabitatge sènior Walden XXI busquen més socis

Han iniciat una campanya de divulgació mentre esperen l’aprovació de l’Ajuntament prevista pel mes de març de 2019

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Els impulsors del projecte cohabitatge sènior Walden XXI busquen més socis
Loading
/

Els impulsors del projecte cohabitatge sènior Walden XXI segueixen a l’espera dels permisos per part de l’Ajuntament que esperen resoldre en uns 7 mesos. Els impulsors ho han destacat aquest matí en una de les xerrades que estan realitzant per donar a conèixer el seu projecte. En concret, avui s’ha fet a Sant Feliu de Guíxols i hi han assistit 87 persones interessades.

S’ha tornat a explicar el projecte: comprar d’un dels hotels més cèntrics de la ciutat per convertir-lo en 33 apartaments d’uns 50 metres quadrats amb àmplies zones comunes. A la reunió però, el tema més concorregut ha estat la qüestió econòmica.

El grup, que treballa a través de la cooperativa Sostre Cívic, va captant i formulant nous socis que s’interessin pel projecte i vulguin contribuir. Josep Maria Ricart, un dels organitzadors, ha destacat que esperen a ser-ne 40. Així afegint que cada vegada són més aquells interessats i s’intenta anar dinamitzant el grup per coneixes millor.

Per altra banda, també ha volgut insistir en el fet que cohabitatge sènior Walden XXI és un projecte social sense ànim de lucre alternatiu al format clàssic de les residències d’empreses privades. Així, a l’espera de l’aprovació al mes de març, esperen “formar una nova família” i aniran estructurant el seu funcionament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

[GALERIA] La rua del Bisbal Bàsquet en imatges

Els carrers de la Bisbal d'Empordà han viscut avui una autèntica festa de celebració amb la rua del Bisbal...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -