12.8 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Els joves de Palafrugell decideixen com participar en la vida del municipi

A través d'una enquesta que realitzarà l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament els joves podran fer propostes per formar el Consell de Joves

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell posa en marxa una enquesta per als joves del municipi perquè aportin idees de com creuen que hauria de ser el Consell de Joves, format l’any 2017 com a proposta de la Mesa de Salut amb l’objectiu de fomentar la participació de la població entre 14 i 29 anys en els òrgans de decisió. Hauran de respondre sobre quins objectius creuen que hauria de tenir, quin format i quins són els temes més importants que hauria de debatre.

El qüestionari es pot contestar a través del telèfon intel·ligent, tauleta o ordinador i mitjançant el codi QR que es troba en els cartells que hi ha distribuïts en diferents establiments del municipi. També es pot fer a través dels enllaços disponibles a l’Instagram i Facebook de Can Genís.

Els joves podran respondre fins el dia 20 de juliol i els resultats es faran públics en una trobada al mes d’octubre. S’exposaran com s’aplicaran les propostes per millorar el Consell i es presentaran els projectes que es portaran a terme durant el proper curs escolar 2019-2020.

Entre els anys 2017 i 2018 el Consell de Joves va presentar dos projectes escollits en les votacions durant les assemblees que es van organitzar. Van tractar-se de la construcció d’unes barres de cal·listènia i la compra d’un equip de so d’exteriors. Aquest últim a va ser el més votat amb un 15 % de participació i es va adquirir l’equip perquè els joves de Palafrugell puguin utilitzar-lo en les seves activitats. Aquest any es disposarà d’un pressupost de 8.000 € per poder fer nous projectes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sis municipis del Baix Empordà denuncien que el Pla Director és “poc clar” i no descarten portar-lo als jutjats

Asseguren que han deixat moltes llicències aturades per por a haver de respondre econòmicament en cas de denúncia
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -