21.1 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

Els joves de secundària de Palafrugell podran alertar dels casos d’assetjament escolar a través de l’app b-resol

En total, més de 1.400 alumnes es beneficiaran d’aquesta iniciativa que segueix la línia de treball de lluita contra el bullying ja iniciada fa uns anys per part de l'Ajuntament. 

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els joves de secundària de Palafrugell podran alertar de forma anònima i segura dels casos d’assetjament escolar i altres conflictes a través de l’app b-resol.

En total, més de 1.400 alumnes es beneficiaran d’aquesta iniciativa que segueix la línia de treball de lluita contra el bullying ja iniciada fa uns anys per part de l’Ajuntament.

En aquest sentit, la regidora d’Educació, Mònica Alcalà, destaca que “aquesta aplicació és un bon recurs que es posa a disposició de l’alumnat per tal que faciliti la comunicació de fets i conductes que perjudiquin al benestar propi o de companys. A més d’utilitzar-lo per posar de manifest aquells actes relacionats amb el bullying, també podrà servir per recollir informacions que puguin ser indicadores de possibles trastorns de la conducta alimentària.

Tot i que es tracta d’una iniciativa municipal, cada centre gestionarà la informació proporcionada per l’alumnat i serà aquest qui posi en marxa els protocols i prengui mesures quan ho consideri necessari. De la mateixa manera, la posada en marxa serà responsabilitat de cada centre. El professorat ja ha rebut la formació inicial i, en breu, l’alumnat ja hi tindrà accés. “Cal destacar que els professors que prenen el rol de comunicadors ho fan de forma voluntària i per tant, demostra que hi ha cada vegada més sensibilitat amb tots aquests temes que cal tractar també des dels instituts i centres educatius. Aquesta app és una eina de recollida d’informació i llavors cal derivar cada cas a l’especialista en qüestió per tal de treballar les situacions i arribar a la bona resolució”, explica la regidora.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -