Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Els Senglars continuen la lluita per l'ascens
Loading
/

Els Senglars de Torroella de Montgrí han guanyat als Spartans de Granollers i els han desbancat de la primera posició, plaça per la qual l’equip de rugbi torroellenc continua lluitant per aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor Catalana.

En un partit molt disputat, els Senglars han disputat un molt bon primer quart a base d’un joc àgil, la recuperació de pilotes en defensa i sortint amb ganes de guanyar. A manca de dos minuts per la mitja part, els locals es col·locaven 19 a 5. Però el segon quart, els Spartans van buscar la remuntada que finalment no els va arribar i va deixar el marcador final 19 a 17. Destacar que també que l’arbrite de l’encontre era en Joan Alcoy, expresident de l’Associació d’Arbitres, que moderava el seu primer partit després de deixar el càrrec.

En acabar el partit, el capità dels Senglars, Domènech Sabrià, va fer unes declaracions per Ràdio Capital durant la coneguda reunió entre equips i afició que organitza l’equip local post-partit, coneguda en rugbi popularment com el Tercer Quart:

Després d’aquesta victòria, els Senglars són quarts amb 21 punts a la classificació i els Spartans de Granollers queden segons amb 22. Això s’explica perquè tot i que el rival ha perdut l’encontre, els Senglars han sumat 3 punts per la victòria però els Spartans han sumat un punt per bonus defensiu. Els altres dos rivals directes dels torroellencs són el recent primer classificat, el Rugbi Club Mataró, amb 23 punts i els tercers i propers rivals dels Senglars, els Carboners de Terrassa, amb 22 punts. Dos equips que avui també han guanyat i han escalat posicions.

Amb un partit menys sense jugar i havent perdut només 1 partit aquesta temporada, la propera jornada número 8, els Senglars continuaran la lluita pel lideratge de Primera Catalana de Rugbi jugant el cap de setmana vinent a Terrassa contra els Carboners.

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...