10 C
Pals
Diumenge, 19 Gener 2020

EmporDATA | Els serveis de residència assistida de l’SSIBE estan gairebé al 100% d’ocupació

El més llegit

Mor un ciclista en caure en una pista forestal a Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

Un home ha mort quan ha caigut a una pista forestal a la zona de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura.

Última i emotiva funció dels Pastorets de Pals, després de 40 anys

Aquest dissabte es va celebrar la darrera funció d'enguany dels Pastorets de Pals, després de 40 anys d'història ininterrompuda. La manca de persones voluntàries i la dificultat que suposa organitzar els assaijos, ha fet que el seu impulsar i fins ara director, Francesc Roig, decideixi donar per acabades les representacions de l'obra.

Dolors Bassa declararà al Parlament el 28 de gener

L'exconsellera torroellenca Dolors Bassa assistirà a la cambra per declarar a la Comissió d'Investigació de l'article 155 que se celebrarà el dimarts 28 de gener

Activada l’alerta del pla VentCat

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta del Pla Especial d’Emergències per risc de Vent a Catalunya VENTCAT per les fortes ventades que es preveuen a partir d’avui diumenge sobretot a la meitat est de Catalunya. L’episodi de vent es mantindrà també de cara a demà dilluns amb una distribució més general.

La Generalitat obté la cessió del terreny de la nova estació d’autobusos de la Bisbal

Es preveu que les obres comencin durant el primer trimestre d'aquest any
Daniel Cortés Morés
Daniel Cortés Moréshttp://danicortes.cat
Coordinador de redacció i responsable de projectes de Ràdio Capital

La majoria dels serveis assistencials per gent gran del Baix Empordà estan per sobre del 85% d’ocupació. Són les dades de la memòria del 2016 del consorci Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

Aquest consorci gestiona quatre centres assistencials per a gent gran a la comarca: el Palamós Gent Gran, Sant Feliu Gent Gran, Surís Gent Gran i Palafrugell Gent Gran.

Les dades mostren que més de la meitat dels serveis que ofereixen aquests centres estan gairebé al seu màxim d’ocupabilitat. En concret, 7 dels 10 serveis que s’ofereixen es troben per sobre d’aquest percentatge.

Els 4 centres tenen serveis de llarga estada, residència de dia o residència assistida per avis que no tenen prou autonomia, entre altres.

De fet, tots els serveis de residència assistida estan ocupats gairebé al 100%. Són les residències més crítiques perquè ofereixen allotjament, atenció personal en les activitats de la vida diària, menteniment de les funcions cognitives, o higiene.

Als següents gràfics podeu anar canviant el servei per veure la seva ocupabilitat. Les dades totals es poden consultar a la memòria del SSIBE.

Últimes notícies

Polèmica a Palamós per la tala d’arbres en vista de prevenir incendis a la Pineda d’en Gori

La tala d’arbres a una de les zones protegides de Palamós alerta a les plataformes de protecció del territori i posen en dubte la intenció de l’acció.

El Baix Empordà gasta 2 milions de metres cúbics d’aigua durant l’estiu

Degut a l’augment de l’activitat turística, durant la temporada alta de l’any, augmenta excessivament la factura de l’aigua i les tones de residus recollits.

Marc Arrufat en Europa i Miquel Baena i Luca Vázquez en 420 guanyen una V Guíxols Cup marcada per la meteorologia

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha celebrat aquest dissabte i diumenge la V Guíxols Cup en les modalitats d’Europa i 420 amb una cinquantena de participants.

Comença el procés participatiu per definir els usos del Convent de les Clarisses

Comença un procés participatiu a Torroella de Montgrí per definir quin format i quins usos tindrà el nou espai juvenil al convent de les Clarisses

Sant Feliu rep més de 6.000 euros per combatre la pobresa energètica

Aquests ajuts poden anar destinats a persones en situació de vulnerabilitat i contribuir a la compra d'electrodomèstics, substitució de bombetes per leds o la dismunició del consum energètic

Més notícies