21.9 C
Pals
Divendres, 22 setembre 2023
- Publicitat -

EmporDATA | Els serveis de residència assistida de l’SSIBE estan gairebé al 100% d’ocupació

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La majoria dels serveis assistencials per gent gran del Baix Empordà estan per sobre del 85% d’ocupació. Són les dades de la memòria del 2016 del consorci Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

Aquest consorci gestiona quatre centres assistencials per a gent gran a la comarca: el Palamós Gent Gran, Sant Feliu Gent Gran, Surís Gent Gran i Palafrugell Gent Gran.

Les dades mostren que més de la meitat dels serveis que ofereixen aquests centres estan gairebé al seu màxim d’ocupabilitat. En concret, 7 dels 10 serveis que s’ofereixen es troben per sobre d’aquest percentatge.

Els 4 centres tenen serveis de llarga estada, residència de dia o residència assistida per avis que no tenen prou autonomia, entre altres.

De fet, tots els serveis de residència assistida estan ocupats gairebé al 100%. Són les residències més crítiques perquè ofereixen allotjament, atenció personal en les activitats de la vida diària, menteniment de les funcions cognitives, o higiene.

Als següents gràfics podeu anar canviant el servei per veure la seva ocupabilitat. Les dades totals es poden consultar a la memòria del SSIBE.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

‘L’univers femení de Vidal Planellas’ arriba al Museu del Suro amb obres que desprenen elegància i sensualitat

El pintor palafrugellenc, Ferran Planellas Vidal, exposa una quarantena d’obres de diverses sèries coloristes on la dona és la principal protagonista.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -